ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Πέμπτη, παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη, θα συνεδριάσει εκτάκτως το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου.
Το Εκτελεστικό Γραφείο θα συνεδριάσει την Πέμπτη 26/10 στις 16:30, στον απόηχο της παραπομπής για διαγραφή πρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της παρέμβασης της «ομάδας Αχτσιόγλου».
Η συνεδρίαση θα γίνει παρουσία του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος θα επιστρέψει από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται.
Σημειώνεται ότι Αχτσιόγλου-Χαρίτσης και Ηλιόπουλος ζήτησαν να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία που αποτελείται από 42 μέλη. Ωστόσο, ο κ. Κασσελάκης αποφάσισε να συγκαλέσει εκτάκτως το Εκτελεστικό Γραφείο, στο οποίο διαθέτει την πλειοψηφία και απαρτίζεται από εννέα μέλη: τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τους γραμματείς Σβίγκου και Βασιλειάδη, τον επικεφαλής της ΚΟ Σωκράτη Φάμελλο, τη γραμματέα της ΚΟ Θοδώρα Τζάκρη, την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, την Έφη Αχτσιόγλου, τη Ρένα Δούρου και τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Διαβάστε επίσης:
Βέλγιο: To Ισλαμικό Κράτος καλεί τους «μοναχικούς λύκους» να εξαπολύσουν επιθέσεις στην Ευρώπη
Οδηγούμε το ανανεωμένο Honda Jazz!
ΣΥΡΙΖΑ: Κοινή δήλωση Σβίγκου – Βασιλειάδη: Με αδιαμφισβήτητο τρόπο η εκλογή Κασσελάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Finance και AXIA για Aegean Airlines: Νέα τιμή στόχος €17,50 με περιθώριο άνω του 20%
- Breaking Bad: Πωλείται το σπίτι του Γουόλτερ Γουάιτ με τιμή 400.000 δολάρια
- Εθνική Τράπεζα: Έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για το νέο ομόλογο AT1 – Στα €5,5 δισ. οι προσφορές
- Βιολάντα: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη φονική έκρηξη – Τι κατασχέθηκε από την έφοδο της ΔΑΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.