ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι δήλωσε σήμερα (21/10) ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να αποφύγει μία κλιμάκωση του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, αλλά και να δρομολογήσει έναν οδικό χάρτη προς την κατεύθυνση της λύσης των δύο κρατών.
Η Μελόνι σχολίασε τη σημερινή κατάσταση στη διάρκεια της ομιλίας της, στη Διάσκεψη Ειρήνης του Καΐρου για τη Μέση Ανατολή.
Η διάσκεψη αυτή, πραγματοποιείται καθώς το Ισραήλ προετοιμάζεται για μία χερσαία επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας, μετά από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ (7η Οκτωβρίου), με συνέπεια την απώλεια 1.400 ανθρώπων.
Διαβάστε επίσης
Μεσανατολικό: Στο επίκεντρο της διάσκεψης του Καΐρου η Λωρίδα της Γάζας
Ισραήλ: Άνοιξε και ξαναέκλεισε το πέρασμα στη Ράφα για ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Δέσμευση Ισραήλ για πόλεμο μέχρι τη νίκη, μετά την απελευθέρωση δύο ομήρων από τη Χαμάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Η κυβέρνηση σχεδιάζει να περιορίσει τις βίζες εργασίας μόνο σε πτυχιούχους
- Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Στη φυλακή 24χρονος, ελεύθεροι άλλοι 11 κατηγορούμενοι για την ακροδεξιά οργάνωση
- Στις Βρυξέλλες ο Πιερρακάκης για Eurogroup και ECOFIN
- Πυρηνικό πρόγραμμα Ιράν: Τεχνικά στοιχεία για μια συμφωνία, συζήτησαν οι απεσταλμένοι ΗΠΑ και Ιράν
