ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Σε όλη μου την πορεία είχα γνώμονα μόνο ένα πράγμα: την εξέλιξη της πόλης. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε φυγομάχησα. Η σημερινή κρίση των πολιτών είναι πλήρως σεβαστή.»
Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά την είδηση της εκλογής του Στέλιου Αγγελούδη.
Ο κ. Ζέρβας συνεχάρη τον νέο δήμαρχο, σημειώνοντας πως είναι υπερήφανος που εκείνος δεν θα αρχίσει, όπως είπε, την προσπάθειά του από το μηδέν.
«Σε όλη μου τη διαδρομή στον Δήμο Θεσσαλονίκης είχα γνώμονα μόνο ένα πράγμα, την εξέλιξη της πόλης: Εξέλιξη πολιτική, κοινωνική, αναπτυξιακή. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε φυγομάχησα, ακόμα κι όταν έπρεπε να πάρω προσωπικό κόστος. Κι η πόλη με τίμησε για αυτό, εκλέγοντάς με δήμαρχό της», ήταν τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Ζέρβα μετά το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των εκλογών για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με νικητή τον Στέλιο Αγγελούδη.
Ο κ. Ζέρβας, στη δήλωσή του, πρόσθεσε πως «τέσσερα χρόνια μετά, είμαι περήφανος γιατί μέσα σε ένα ασταθές περιβάλλον, που ναρκοθετήθηκε από την απλή αναλογική, η Θεσσαλονίκη είναι όρθια και με σημαντικές προοπτικές. Η σημερινή κρίση των πολιτών είναι πλήρως σεβαστή. Δεν είμαι πολιτικός, για να κινούμαι με βάση τον πολιτικό χρόνο. Αλλά ένας πολίτης, ανάμεσα σε ίσους, που τον εμπιστευτήκατε να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για μια σύγχρονη και ευρωπαϊκή Θεσσαλονίκη. Και αυτό ακριβώς έκανα».
Συγχαίροντας τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, ο κ. Ζέρβας ανέφερε: «Είμαι περήφανος που δεν θα αρχίσει την προσπάθειά του από το μηδέν. Εύχομαι να πιάσει το νήμα από εκεί που το αφήσαμε και να προχωρήσει όλα τα μεγάλα έργα, όλα τα έργα της καθημερινότητας. Κάναμε πολλή δουλειά και δεν πρέπει να πάει χαμένη». Μάλιστα, ο κ. Ζέρβας έθεσε εαυτόν στη διάθεση του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης για οτιδήποτε χρειαστεί τονίζοντας: «Η Θεσσαλονίκη πάνω από όλα».
Τέλος, ο κ. Ζέρβας, ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους φίλους του, τους συνεργάτες τους, τους εθελοντές και τους ανθρώπους του ψηφοδελτίου.
Τα αποτελέσματα στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Διαβάστε επίσης
Χάρης Δούκας: Ποιος ο νέος δήμαρχος στην Αθήνα και η έκπληξη του β’ γύρου των εκλογών
Κώστας Μπακογιάννης: Η ευθύνη του αποτελέσματος βαρύνει αποκλειστικά εμένα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους να μπουν στον πόλεμο κατά του Ιράν: «Ακούστε τον Τραμπ – Αντιμετωπίζουμε υπαρξιακή κρίση»
- Συντριβή ελικοπτέρου στο Κατάρ: 6 νεκροί, εκ των οποίων τρεις Τούρκοι και ένας αγνοούμενος
- Εξώσεις – εξπρές: Τι αλλάζει στις μισθώσεις ακινήτων και πώς μπορεί να προστατευθεί ο ενοικιαστής
- Κατέρρευσαν δύο κτήρια στην Κωνσταντινούπολη – Αναφορές για τραυματίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.