• Πολιτική

    Κώστας Μπακογιάννης: Η ευθύνη του αποτελέσματος βαρύνει αποκλειστικά εμένα

    • NewsRoom
    Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων

    Κώστας Μπακογιάννης, πρώην Δήμαρχος Αθηναίων


    «Η ευθύνη του αποτελέσματος βαρύνει αποκλειστικά εμένα. Φεύγω από το δημαρχείο ακριβώς όπως μπήκα, με το κεφάλι ψηλά», ανέφερε στην πρώτη δήλωσή του ο απερχόμενος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

    Ο απερχόμενος Δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε ότι έχει ήδη συγχαρεί τον νέο Δήμαρχο, Χάρη Δούκα.

    Όπως ο ίδιος είπε, επικοινώνησε μαζί του και τον συνεχάρη για τη νίκη του, ενώ πρόσθεσε πως βρίσκεται στη διάθεσή του για την ομαλή μετάβαση του δήμου.

    Τέλος, ευχαρίστησε τους Αθηναίους για την «ευκαιρία ζωής» που του έδωσαν, όταν τον εξέλεξαν για δήμαρχο.

    Συγκεκριμένα, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε:

    «Πριν από λίγο, επικοινώνησα με τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων, τον κ. Χάρη Δούκα και του έδωσα τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη μεγάλη του νίκη. Είχα την ευκαιρία να τον ευχαριστήσω για τον πολύ καλό, ουσιαστικό προεκλογικό μας αγώνα. Και ασφαλώς να τον διαβεβαιώσω πως και η ομάδα μου και εγώ, είμαστε στην απόλυτη διάθεσή του, ώστε να οργανώσουμε μια συγκροτημένη και σοβαρή μετάβαση.

    Θα ήθελα να πω ακόμα, πως θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου, τον συνδυασμό, τους συνεργάτες, τους εθελοντές, όλες και όλους που μας υποστήριξαν. Έκαναν έναν καταπληκτικό αγώνα. Η ευθύνη του αποτελέσματος φέρει αποκλειστικά εμένα. Και κάτι ακόμη προς όλους τους Αθηναίους και όλες τις Αθηναίες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί μου δώσατε την ευκαιρία μιας ζωής και μου επιτρέψατε να σας υπηρετήσω. Φεύγω από το Δημαρχείο όπως μπήκα, με το κεφάλι ψηλά».

    Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και με την ενσωμάτωση στο 93,02%, ο Χάρης Δούκας εκλέγεται Δήμαρχος Αθηναίων με ποσοστό 55,99%.

    εκλογές 2023, δήμος ΑθηναίωνΔιαβάστε επίσης

    Χάρης Δούκας: Ποιος ο νέος δήμαρχος στην Αθήνα και η έκπληξη του β’ γύρου των εκλογών

    Δήμος Αθηναίων: Νέος δήμαρχος με ανατροπή ο Χάρης Δούκας

    Προβάδισμα Κουρέτα στη Θεσσαλία (upd)

    Ήττα της ΝΔ σε Περιφέρειες (πλην Πελοποννήσου), Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Ο χάρτης των αποτελεσμάτων



    ΣΧΟΛΙΑ