ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις Βρυξέλλες βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος σε λίγο θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Βελγίου Αλεξάντερ Ντε Κροο πριν μεταβεί στο ΝΑΤΟ, όπου λαμβάνει χώρα η Σύνοδος των Υπουργών ‘Αμυνας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.
Nωρίτερα σήμερα το πρωί, η υπουργός Άμυνας του Βελγίου Λουντιβίν Ντεντοντέρ δήλωσε στο rtl ότι το Βέλγιο θα στείλει F-16 στην Ουκρανία.
Εκτός από την αποστολή πολεμικών αεροσκαφών, το Βέλγιο θα συνεχίσει τις προσπάθειες εκπαίδευσης πιλότων και θα προσφερθεί να φροντίσει για τη συντήρηση του στόλου των F-16. Στόχος είναι η παροχή συνεχούς βοήθειας στην Ουκρανία, συμπλήρωσε η Βελγίδα υπουργός.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Οικογένειες Αμερικανών ομήρων της Χαμάς ζητούν παρέμβαση από την κυβέρνηση Μπάιντεν
Μεσανατολικό: Πάνω από 260.000 οι εκτοπισμένοι στη Λωρίδα της Γάζας
_______________________
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις
Δείτε πώς διαμορφώνονται οι χάρτες των αποτελεσμάτων για δήμους και περιφέρειες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πότε θα διακόπτεται η δωρεάν χορήγηση φαρμάκων για την παχυσαρκία – Ο ειδικός με τον ρόλο – «κλειδί»
- Ανάλυση mononews: Γιατί η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι hot – Τιμή στόχος στα 26,08 ευρώ
- Στέφανος και Ζωή στο θέαμα της Δημοκρατίας
- Νατάσα Πασχάλη (Eurobank) στο mononews: Ετσι καταφέραμε να κάνουμε πράξη το Brain ReGain και να κτίσουμε το προσωπικό του μέλλοντος
