ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ματαίωση της πρωινής πτήσης της από Αθήνα προς Τελ Αβίβ υποχρεώθηκε η ισραηλινή εταιρεία Arkia, λόγω άρνησης των Βούλγαρων πιλότων της να πετάξουν προς το Ισραήλ, μετά τις συγκρούσεις που ξέσπασαν στην περιοχή.
Παράλληλα, πλήρωμα από την Τσεχία σε πτήση της επίσης ισραηλινής Israir αρνήθηκε να μεταφέρει Ισραηλινούς από τη Θεσσαλονίκη στο Ισραήλ. Το πλήρωμα αποφάσισε η πτήση να προσγειωθεί στην Κύπρο επικαλούμενο λόγους ασφαλείας με το αεροσκάφος να προσγειώνεται στη Λάρνακα λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.
Υπενθυμίζεται πως η Aegean που έχει ανακοινώσει ότι μέχρι αύριο, Δευτέρα, δεν θα πραγματοποιεί πτήσεις από Ελλάδα για Ισραήλ.
Προγραμματισμένες και ναυλωμένες από τη χώρα μας προς το Ισραήλ κάνουν οι εταιρείες Bluebird, ISR Air, Tuss και η Wizz Air.
Διαβάστε επίσης
Ερντογάν: Ανάγκη να δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος
Μπλίνκεν: Νεκροί και αγνοούμενοι Αμερικανοί στο Ισραήλ – Το πιθανό κίνητρο της επίθεσης της Χαμάς
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Δύο συλλήψεις για παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας στη Θεσσαλονίκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κικίλιας από την P-TEC: Έρχονται στρατηγικές αμερικανικές επενδύσεις σε λιμάνια και ναυπηγεία
- Hellenic Train: Mηχανοδηγός και προσωπικό της αμαξοστοιχίας ενήργησαν σύμφωνα με όλες τις οδηγίες
- ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η τρίτη δόση ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου σε 83.000 δικαιούχους
- KPMG: Η αυξημένη δραστηριότητα εξόδων και η επικέντρωση στην ΤΝ οδηγούν την παγκόσμια επένδυση κεφαλαίων στα $120 δισ. το Γ’ τρίμηνο του 2025