ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο συλλήψεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας-Τριανδρίας και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας.
Προηγήθηκε καταγγελία για διανομή ψηφοδελτίου, από έκαστο εξ’ αυτών, εξωτερικά χώρου εκλογικού κέντρου στην περιοχή της Τριανδρίας, σε πολίτες που πήγαιναν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, σύμφωνα με την αστυνομία.
Διενεργείται προανάκριση από το Α.Τ. Τούμπας-Τριανδρίας, ενώ για τα περιστατικά ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, καταλήγει η ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης:
ΥΠΕΞ: Επαναπατρίζονται οι 149 Έλληνες επισκέπτες από το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά εδάφη
Χάρης Δούκας: «Σήμερα η Αθήνα αλλάζει»
_______________________
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις
Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παιχνίδι των εκατομμυρίων της UEFA για την Ελλάδα ίσως κρίνει το… ράπισμα από την Τσέλιε
- Ελληνικό: Νέο επεισόδιο στον πόλεμο της Lamda με τους δήμους
- ΗΠΑ: Γιατί η κυβέρνηση Τραμπ υποβαθμίζει τα εγκλήματα «λευκού κολάρου»; Η διαδρομή από τη Μεγάλη Ύφεση έως σήμερα
- Τρελές διακυμάνσεις για το πετρέλαιο – Η Wall Street στο κόκκινο, ομόλογα στο 4,39%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.