ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε αρνητικό έδαφος ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Τετάρτης οι ευρωαγορές, καταγράφοντας ήπιες απώλειες.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 έκλεισε στις 440,08 μονάδες με ήπιες απώλειες -0,14%
Από τις μετοχές του δείκτη, με τη μεγαλύτερη άνοδο έκλεισαν οι Orpea S.A. (11,51%) και Allfunds Group PLC (10,59%), ενώ με τις μεγαλύτερες απώλειες έκλεισαν οι Vistry Group PLC (-6,79%) και Atos SE (-6,70%).
Ο βρετανικός FTSE 100 έκλεισε στις 7.412,45 μονάδες με ήπιες απώλειες -0,77%.
Ο γερμανικός DAX έκλεισε στις 15.099,92 μονάδες με ήπια άνοδο 0,10%.
Ο γαλλικός CAC 40 έκλεισε με απώλειες στις 6.996,73 μονάδες σχεδόν αμετάβλητος.
Ο ιταλικός FTSE MIB έκλεισε στις 27.435,59 μονάδες με ήπιες απώλειες -0,17%. Ο ισπανικός IBEX 35 έκλεισε στις 9.102,90 μονάδες με ήπιες απώλειες -0,68%.
Διαβάστε επίσης:
Παγκόσμιο Κύπελλο 2030: Σε 6 χώρες και 3 ηπείρους
ΕΣΗΕΑ: Καταδικάζει τους χαρακτηρισμούς Πολάκη κατά Πρετεντέρη
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- myBusinessSupport: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον Daniel – Προθεσμία έως τις 30/3
- Στέφανος Γκίκας από την ΑΕΝ Ασπροπύργου: Στον πυρήνα του θαύματος της Ελληνικής Ναυτιλίας βρίσκεται διαχρονικά το ανθρώπινο κεφάλαιο που την υπηρετεί
- Τράπεζα της Ελλάδος: Ταμειακό πλεόνασμα 328 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου
- Δήμητρα Κούστα-Άννα Βίσση: Με ποιον επιχειρηματία στήνουν το Αθηνών Αρένα (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.