ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με απώλειες έκλεισαν τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του πετρελαίου τη Δευτέρα, αφού η Ρωσία χαλάρωσε την απαγόρευση εξαγωγών καυσίμων.
Οι επενδυτές συνεχίζουν να σταθμίζουν μια αυστηρότερη εικόνα της προσφοράς και μια αβέβαιη προοπτική ζήτησης, αφού η Federal Reserve την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι τα επιτόκιά της θα παραμείνουν υψηλότερα για περισσότερο χρόνο απ΄ ό,τι ανέμεναν οι αγορές.
Το West Texas Intermediate Νοεμβρίου έκλεισε με απώλειες 0,7% στα 89,42 δολάρια το βαρέλι στο New York Mercantile Exchange.
Την ίδια ώρα το Brent του ίδιου μήνα, το παγκόσμιο ορόσημο, έκλεισε με απώλειες 0,4% στα 92,90 δολάρια το βαρέλι στο ICE Europe.
Διαβάστε επίσης:
Νέα καταβολή πρώτης αρωγής προς τους πλημμυροπαθείς ύψους 8,6 εκατ. ευρώ
Μακρόν: Θα ανακτήσουμε τον έλεγχο των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας έως το τέλος του έτους
Προειδοποιητικό μήνυμα του 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στο Ξυλόκαστρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απίστευτο: H CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού στο Κόπα Άφρικα – Νικητής το Μαρόκο, τιμωρήθηκε η Σενεγάλη
- Στάσσης, Σιάμισιης, Τζαννετάκης, Καρύδας (Bloomberg): Πώς διαμορφώνονται οι ενεργειακές ισορροπίες με την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Στη Βουλή η δεύτερη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιοι βουλευτές είναι στο φάκελο;
- Τηλεπικοινωνίες-Τεχνολογία: Επενδύσεις άνω των €1,3 δισ. το 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.