ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε τα ξημερώματα της Πέμπτης μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα X σε ενωτικό τόνο, καταλήγοντας μάλιστα με την «υπόσχεση» ότι «για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας».
Λίγες ώρες μετά το εξώδικο το οποίο απέστειλε η Έφη Αχτσιόγλου σε βάρος δημοσιεύματος στο διαδίκτυο που αφορούσε τη φερόμενη «υπονόμευση» του Αλέξη Τσίπρα από την ίδια και την έκκληση που πραγματοποίησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει θέση για τις «διαδικτυακές επιθέσεις» που λαμβάνουν χώρο στα σόσιαλ μίντια από φερόμενους υποστηρικτές του, ο κ. Κασσελάκης απάντησε τα ξημερώματα της Πέμπτης μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα X.
Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους» και σημείωσε ότι πιστεύει την Εφη Αχτσιόγλου σε σχέση με το περιεχόμενο του εξώδικου που κατέθεσε: «Τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο», έγραψε.
Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:
Πέμπτη 21/9/23
Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους.
Η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για ένα ψεύτικο sms που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για αήθεις διαστρεβλώσεις. Έστειλε εξώδικο. Την πιστεύω απόλυτα.
Θέλω να ξεκαθαρίσω και πάλι:
Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι…— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 21, 2023
«Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους.
Η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για ένα ψεύτικο sms που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για αήθεις διαστρεβλώσεις. Έστειλε εξώδικο. Την πιστεύω απόλυτα.
Θέλω να ξεκαθαρίσω και πάλι:
Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους.
Ανθρώπους που από τη Δευτέρα θα είμαστε μαζί στη μάχη για να πέσει το καθεστώς Μητσοτάκη.
Την Έφη Αχτσιόγλου τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο.
Πρoσωπικά, έχω δεχτεί τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις.
Από τα ΜΜΕ του συστήματος, αλλά ακόμα και από εκείνα του κόμματος, ως υποψήφιος που δεν έχει την ομπρέλα προστασίας του κομματικού σωλήνα.
Και από το ίδιο το Μαξίμου, που με πολεμάει λυσσαλέα πριν καν εκλεγώ.
Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις.
Και να τις συντρίψω μία προς μία
Όμως να ξέρουν όλοι ότι για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας.
Δευτέρα 25/9/23
Είμαστε μία γροθιά.
Και είμαστε με το φως».
Διαβάστε επίσης:
Στέφανος Κασσελάκης: «Όχι» στην πρόταση της Έφης Αχτσιόγλου για debate
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Τι βλέπει το Millennium και βγήκε short – Τα σίγουρα στοιχήματα που πήρε σε Metlen και Motor Oil
- Μεγάλου (Πειραιώς): Το ιστορικό ρεκόρ χορηγήσεων, το σχέδιο για το μέρισμα και η Εθνική Ασφαλιστική
- Σκλαβενίτης: Ανοίγει μεγάλο σούπερ μάρκετ σε κτίριο που ανήκει στον Mr Βίκος
- Προοδευτική: Στα δικαστήρια η μάχη των μετόχων για την αλλαγή Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.