ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πλαίσιο της συντήρησης του αυτοκινητόδρομου και της υποδομής, την προσεχή περίοδο θα εκτελεστούν ασφαλτικές εργασίες στο τμήμα Ελευσίνα- Κόρινθος.
Για το σκοπό αυτό, στον ημικόμβο Μεγάρων (Χ.Θ. 38,7), στην έξοδο με κατεύθυνση προς Κόρινθο, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός κυκλοφορίας από τις 07:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης 13/09/2023.
Η κυκλοφορία για το διάστημα αυτό θα εξυπηρετείται από τον όμορο κόμβο της Πάχης (Χ.Θ. 41,0) σε συνδυασμό με την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και το τοπικό δίκτυο (δείτε το ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα). Ο κλάδος εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα λειτουργεί κανονικά.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.
Διαβάστε επίσης:
Σύσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα – Οι προτεραιότητες που τέθηκαν
Μακρή: Κανένα σχολείο δεν θα ανοίξει στη Θεσσαλία αν δεν υπάρχει πλήρης υγειονομική ασφάλεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
- Σαράντης: Πίεση στα έσοδα, αλλά οι θετικές προοπτικές και τα βελτιωμένα λειτουργικά περιθώρια στηρίζουν αύξηση της τιμή στόχου στα €16,04 ανά μετοχή
- Πως δηλώνονται φέτος στην εφορία τα εισοδήματα από ακίνητα
- Η Ρόδος τίμησε τον Νίκο Χασαπόπουλο και το Mononews – Λαμπρή εκδήλωση για το βιβλίο «Τα Αδημοσίευτα» (εικόνες – βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.