Φτιάχνοντας πασχαλινά τσουρέκια ξεκίνησε την Κυριακή της η Δέσποινα Βανδή, τηρώντας με τον τρόπο αυτό όλες τις παραδόσεις, ως καλή νοικοκυρά.
Μπήκε λοιπόν στο «βασίλειό» της και ζύμωσε τα καθιερωμένα πλέον πασχαλινά τσουρέκια της.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μάλιστα, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την κουζίνα του σπιτιού της, την ώρα που αλείφει τα τσουρέκια με αυγό, λίγο πριν τα βάλει να στο φούρνο.
https://www.instagram.com/p/BSlXVWrBuUv/?taken-by=desp1navandi
“Τσουρέκια day! Δείχνω την αξεπέραστη συνταγή που έχω στην αδελφή μου!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο της.
https://www.instagram.com/p/BSlbxPIB9tf/
https://www.instagram.com/p/BSlh4nlhOhn/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σήμερα η δημοπρασία της γραμμής «4» του μετρό – Το καλοκαίρι του 2018 αναμένεται ο ανάδοχος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλλας, Γερμανός, Μηνά, Κόουπ: Τέσσερις επιχειρηματίες κόντρα στη μιζέρια της ελληνικής πραγματικότητας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζανακόπουλος: Πιθανή η λύση αύριο στο Eurogroup της Μάλτας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣΕΠΕΕ: Στα 276 εκ. ευρώ οι εξαγωγές ενδυμάτων το α’ τετράμηνο – Αύξηση 2,1%
- Μίνα Καραμήτρου: Επέστρεψε στην εκπομπή με νάρθηκα μετά το ατύχημα με το κλιματιστικό (video)
- Εθνική Τράπεζα: Στρατηγική συνεργασία με SAP για την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρικής τραπεζικής
- ΥΠΑ: Άνοδο 8,5% στην επιβατική κίνηση το α’ πεντάμηνο του 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.