array(0) {
}
        
    
Menu
-0.91%
Τζίρος: 338.68 εκατ.

Y/KNOT Invest: Σύμβαση μίσθωσης γραφείων στην Κηφισιά με την Paritzo

Media

Χαμογέλα και Πάλι: Πρεμιέρα το Σάββατο στο MEGA

Σίσσυ Χρηστίδου
Comments

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου κάνει πρεμιέρα στο MEGA το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 09:50 γεμίζοντας τα πρωινά μας με την καλύτερη συντροφιά, διασκεδαστικές τηλεοπτικές στιγμές, δημοφιλείς καλεσμένους αλλά και καθαρή και ουσιαστική ματιά σε σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Έχοντας καταφέρει να συνδυάσουν επιτυχώς την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, η Σίσσυ Χρηστίδου και η ανανεωμένη ομάδα της θα συνεχίσουν να αποτελούν μία σταθερή αξία, μία δεμένη και ασυναγώνιστη παρέα κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50.

1

Δίπλα της οι: Παύλος Σταματόπουλος, Νίκος Συρίγος, Βάλια Χατζηθεοδώρου ενώνουν τις δυνάμεις τους, βάζουν τις δικές τους πινελιές, με όρεξη και χαμόγελο για να κατακτήσουν τις καρδιές των τηλεθεατών και για μία ακόμα σεζόν, ενώ τα τηλεοπτικά δρώμενα σχολιάζει ο Γρηγόρης Μελάς μαζί με αποκλειστικό και έγκυρο ρεπορτάζ.

Γρηγόρης Μελάς, Νίκος Συρίγος, Σίσσυ Χρηστίδου, Παύλος Σταματόπουλος και Βάλια Χατζηθεοδώρου
Γρηγόρης Μελάς, Νίκος Συρίγος, Σίσσυ Χρηστίδου, Παύλος Σταματόπουλος και Βάλια Χατζηθεοδώρου

Από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και η Σίσσυ Χρηστίδου μάς προσκαλούν στην πάντα φιλόξενη συντροφιά τους.

Διαβάστε επίσης:

Milky Way: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα υπερπαραγωγή του MEGA

Η Αγλαΐα Λάτσιου, ο Νίκος Κοκλώνης και οι πρώτες αποφάσεις στο Open, η επανεμφάνιση Φουρθιώτη, ποιους επέλεξε ο Μαρινάκης για τη More Media και ποια είναι η νέα μεταγραφή της United Media

Τηλεπαιχνίδια, Shows & Ριάλιτι: Τι μας επιφυλάσσει η νέα σεζόν;

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τατιάνα Μπλάτνικ-Ελίας Σακάλ: Δεν κρύβεται ο έρωτάς τους από τη Βενετία στην Κυανή Ακτή
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πόσα εκατομμύρια βγάζει τον χρόνο, η ιστορία με τον Κόμπι Μπράιαντ και πώς θα γίνει δισεκατομμυριούχος
Έμη Λιβανίου για Πέτρο Παππά: Νιώθω ότι έχω βρει το άλλο μου μισό (video)
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου πήρε πτυχίο στα 64 της
Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει την ώρα για συμβουλές styling
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Στη Μύκονο με ηθοποιό του Emily in Paris
Καινούργιου για Τραϊανό Δέλλα: Στάθηκε βράχος στη Γωγώ Μαστροκώστα, όπως ο Ντέμης στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου
Τατιάνα Μπλάτνικ: Σε τρυφερές στιγμές με Μεξικανό επιχειρηματία (pics)
Γιάννης Προκοπίου: Ποιος είναι ο εφοπλιστής που παντρεύτηκε το εντυπωσιακό μοντέλο από το Μεξικό
Πρόστιμο-σοκ 73,2 εκατ. ευρώ για τηλεπαιχνίδι χωρίς άδεια στην Ισπανία!