ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες της σε Λάρισα και Βόλο, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα τα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), οι ΕΠΑΣ Μαθητείας, τα ΙΕΚ, τα ΚΕΚ και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, αποφάσισε η διοίκηση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).
Οι υπηρεσίες στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα θα λειτουργήσουν κανονικά.
Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και θα μπορούν να απευθύνονται στο 1555 (χωρίς χρέωση).
Διαβάστε επίσης:
Σταϊκούρας: Οι τρεις προτεραιότητες του υπουργείου Υποδομών μετά την κακοκαιρία Daniel
Τα hedge funds σορτάρουν το ευρώ ενόψει των αποφάσεων της ΕΚΤ
Κακοκαιρία Daniel: «Παγώνουν» οι πλειστηριασμοί στις πληγείσες περιοχές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Έως 2,9 δισ. δολάρια οι απώλειες των ΗΠΑ – Ζημιές σε κρίσιμα οπλικά συστήματα
- Η Eurobank επέλεξε την Knowcrunch για τις εκπαιδεύσεις των στελεχών της στο AI
- Δένδιας: «Εάν δεν αλλάξουμε τα πάντα, δεν θα καταστεί εφικτό να επιβιώσουμε»
- Ολοκλήρωση πιλοτικής εφαρμογής του ευρωπαϊκού έργου SMAUG στο Λιμάνι Ηρακλείου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.