ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην εισαγγελία Πειραιά οδηγήθηκαν σήμερα τα τρία από τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon προκειμένου να απολογηθούν για τον θάνατο του 36χρονου επιβάτη Αντώνη Καργιώτη. Το ένα μέλος του πληρώματος που είναι ο υπεύθυνος καταστρώματος νοσηλεύεται με πρόβλημα υγείας στο νοσοκομείο και θα μεταβεί εκεί η εισαγγελική αρχή προκειμένου να λάβει την απολογία του.
Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος, στην προσπάθειά του να μπει στο πλοίο της γραμμής για το Ηράκλειο της Κρήτης, απωθήθηκε από μέλη του πληρώματος, με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα και τον θάνατό του.
Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων προέκυψαν νέα στοιχεία που περιελήφθησαν στη δικογραφία.
Σημειώνεται ότι στην Εισαγγελία έχει παραδοθεί και το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που είχε διατάξει ο υπουργός Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης για τη διερεύνηση των ευθυνών του προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά αναφορικά με το τραγικό περιστατικό.
Διαβάστε επίσης
Κακοκαιρία Daniel: Παραμένει κλειστή η ΠΑΘΕ – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλία
Fast Ferries Andros: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των 734 επιβατών – Έδεσε στο λιμάνι της Ραφήνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λήμνος: Το καταμαράν IMBROS πραγματοποίησε το πρώτο δρομολόγιο από το Τσανάκαλε στο νησί
- Ιρανός διαπραγματευτής: Έχει ολοκληρώθηκε το σχέδιο για εξαιρέσεις στις κυρώσεις του πετρελαίου
- Κικίλιας: Οι λύσεις για τα νησιά πρέπει να προέρχονται από ανθρώπους που γνωρίζουν βαθιά τις τοπικές ανάγκες
- Ευρώπη: Προειδοποίηση μετεωρολόγων για πολυήμερο κύμα καύσωνα, με θερμοκρασίες ρεκόρ από Βρετανία μέχρι Βαλκάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.