ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη για τις νέες ταυτότητες, οι οποίες θα ξεκινήσουν να εκδίδονται εντός του Σεπτεμβρίου.
Η κινητοποίηση έγινε στην πλατεία του Λευκού Πύργου μετά από κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από οργανώσεις που αντιδρούν στις νέες ταυτότητες .
Στην πλατεία Λευκού Πύργου έφτασαν πολίτες από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας προκειμένου να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Όπως υποστηρίζουν οι νέες ταυτότητες συνιστούν «ηλεκτρονική σκλαβιά», καθώς θα είναι…«τσιπαρισμένες». Κάποιοι μάλιστα εξ αυτών υποστηρίζουν πως μέσω των νέων ταυτοτήτων ανοίγει ο δρόμος για τον Αντίχριστο.
Διαβάστε επίσης:
Γιάννης Κεφαλογιάννης: Παντρεύτηκε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας
Κικίλιας: Σε ύψιστη εγρήγορση όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας
Κασσελάκης: Τι απαντά στα δημοσιεύματα για το αν απολύθηκε από Goldman Sachs και Tiptree
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγρότες: Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια (Βίντεο)
- Στροφή επενδυτικών κεφαλαίων στην αμυντική βιομηχανία: Το στοίχημα της επόμενης ημέρας και οι παγίδες
- Τσιάρας για αγρότες: Το 74% των αιτημάτων των αγροτών έχουν ικανοποιηθεί – Οι λύσεις δεν περνούν μέσα από τα μπλόκα
- Θεοδωρικάκος: Εθνική στρατηγική για τους ημιαγωγούς – Χρηματοδότηση €3,63 εκ. για το πρώτο Κέντρο Ικανοτήτων