ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε αθώος στις κατηγορίες περί απόπειρας ανατροπής του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών του 2020 στην πολιτεία Τζόρτζια, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο.
Αυτή είναι η 4η ποινική υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο μεγιστάνας, ο οποίος διεκδικεί ξανά μια θητεία στον Λευκό Οίκο και παραμένει το φαβορί για τις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικάνων.
Ο πρώην πρόεδρος θα δικαστεί στις 4 Μαρτίου 2024 στην Ουάσινγκτον για την υπόθεση αυτή, τη βαρύτερη κατηγορία που του έχει απαγγελθεί μέχρι σήμερα.
Διαβάστε επίσης:
Μελόνι: Στο Μέγαρο Μαξίμου η Ιταλίδα πρωθυπουργός – Τι θα συζητήσει με Μητσοτάκη
Κασσελάκης: Εμένα με ενδιαφέρει η σύγχρονη Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ
Χόλτσμαν (ΕΚΤ): Πιθανόν να γίνουν μία ή δύο ακόμη αυξήσεις επιτοκίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Πρόσω ολοταχώς η επιχείρηση κατά της φοροδιαφυγής – Στόχος εσόδων 4 δισ. ευρώ την διετία 2024-2025
- Γιώργος Στεργίου (ΕΥΔΑΠ): Ενεργοποιούμε γεωτρήσεις δίπλα στο δίκτυο του Μόρνου
- Σεισμός από το αμερικάνικο «μπάσιμο» στην Ατλέτικο Μαδρίτης – Οι επενδύσεις και τα ξένα funds των ισπανικών ομάδων
- Η εποχή του «εγώ» τελείωσε
