ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύσκεψη ενημέρωσης του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασ. Κικίλια, για την κατάσταση των πύρινων μετώπων στον Έβρο, πραγματοποιείται αυτή την ώρα, στην Αλεξανδρούπολη, σε αίθουσα του αεροδρομίου Δημόκριτος, όπου έφτασε νωρίτερα ο υπουργός.
Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Έβρου, Στ. Κελέτσης, ο περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρ. Μέτσιος, ο αντιπεριφερειάρχης Δ. Πέτροβιτς, ο δήμαρχος Σουφλίου Παν. Καλακίκος καθώς και εκπρόσωπος του δήμου Αλεξανδρούπολης
Μετά τη σύσκεψη, όπως έγινε γνωστό, ο υπουργός θα πετάξει στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στον Έβρο, με super puma.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική το κύριο μέτωπο της πυρκαγιάς του Έβρου εντοπίζεται στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς, ενώ αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της νύχτας στη Δαδιά. Στις επιχειρήσεις στον Έβρο συμμετέχουν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, μαζί με εθελοντές πυροσβέστες και δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ από το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού 4 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.
Διαβάστε επίσης
Μαίνονται οι φωτιές σε Έβρο, Βοιωτία, Πάρνηθα και Άνδρο – Ξεκίνησαν τα εναέρια μέσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Παρουσιάστηκε από τη Νίκη Κεραμέως η ελληνική αγορά εργασίας στο London School of Economics
- Καραϊβική: Νοροϊός σε κρουαζιερόπλοιο με πάνω από 100 ασθενείς
- Ξένοι οίκοι για Πειραιώς, Εθνική και Eurobank: Οι τιμές στόχοι έως €17, τα σενάρια ανόδου και το μεγάλο στοίχημα των τραπεζών
- Βρετανία: Ανάπτυξη πολεμικού πλοίου στη Μέση Ανατολή με το βλέμμα σε ενδεχόμενη ναυτική αποστολή στα Στενά του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.