ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Titan Cement International SA (η Εταιρία) (Euronext Βρυξελλών, Χρηματιστήριο Αθηνών και Euronext Παρισίου, TITC) ανακοινώνει ότι την περίοδο από 14 Αυγούστου 2023 έως και 18 Αυγούστου 2023 η εταιρία αγόρασε συνολικά 11.953 μετοχές της Titan Cement International SA στο Euronext Βρυξελλών και στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συμμόρφωση με τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς που ισχύουν για τα προγράμματα επαναγοράς ιδίων μετοχών.
Μετά τις ανωτέρω συναλλαγές, η Titan Cement International SA διαθέτει (άμεσα ή έμμεσα μέσω της θυγατρικής της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ) 3.574.029 μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε 4,56% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.
Διαβάστε επίσης:
Ζαχάροβα για Πύλα: Η Ρωσία αντίθετη σε οποιαδήποτε βίαιη ενέργεια εναντίον του ΟΗΕ
Μεικτά πρόσημα στις ευρωαγορές εν αναμονή Jackson Hole και στοιχείων PMI
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΟΠΥΥ: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διοικητής Αθανάσιος Ζαμάνης
- Χατζηδάκης από ΟΛΘ: «Ο 6ος Προβλήτας αλλάζει τον αναπτυξιακό χάρτη της Θεσσαλονίκης»
- Πλειστηριασμοί: Άλλαξε χέρια το ακίνητο του Χριστοδουλόπουλου – Τι κλήρωσε για το mega parking στο Ηράκλειο και την ΑΕΓΕΚ
- ΑΒΑΞ: Δεν αναπληρώνεται η θέση του Κωνσταντίνου Κουβαρά – Η νέα σύνθεση του Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.