ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πέθανε ο 48χρονος άνδρας που ανασύρθηκε νωρίτερα χωρίς τις ασθήσεις του από τη θάλασσα στο Λαγονήσι ο οποίος βούτηξε να σώσει το 8χρονο παιδί του που βρισκόταν σε θαλάσσιο στρώμα και παρασύρθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων.
Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο 48χρονος βούτηξε στο νερό αλλά κάποια στιγμή άρχισε να βουλιάζει με αποτέλεσμα οι λουόμενοι στην Ακτή να καλέσουν σε βοήθεια. Στο σημείο έπλεε ένα ιδιωτικό, φουσκωτό σκάφος με 4 επιβάτες, οι οποίοι περισυνέλλεξαν τόσο τον ίδιο όσο και το 8χρονο παιδί.
Διαβάστε επίσης:
Θεσπρωτία: Συνελήφθη επιχειρηματίας για κατάληψη παραλίας
ΥΠΕΞ για Μπελέρη: Η απόφαση της Αλβανίας σε ευθεία αντίθεση με το ευρωπαϊκό κεκτημένο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στροφή επενδυτικών κεφαλαίων στην αμυντική βιομηχανία: Το στοίχημα της επόμενης ημέρας και οι παγίδες
- Τσιάρας για αγρότες: Το 74% των αιτημάτων των αγροτών έχουν ικανοποιηθεί – Οι λύσεις δεν περνούν μέσα από τα μπλόκα
- Θεοδωρικάκος: Εθνική στρατηγική για τους ημιαγωγούς – Χρηματοδότηση €3,63 εκ. για το πρώτο Κέντρο Ικανοτήτων
- Κατερίνα Λασκαρίδη: Παραμένουμε πιστοί στο όραμα και στις αξίες μας εδώ και 30 χρόνια