ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην εισαγγελέα Χανίων οδηγήθηκαν αργά το απόγευμα οι εννέα κατηγορουμένοι, που σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην κατ’ επάγγελμα εμπορία ανθρώπων μέσω της «βιομηχανοποίησης γεννήσεων».
Οι εννέα συλληφθέντες παραμένουν έξω απο το γραφείο της εισαγγελίας και μετά την απαγγελία των κατηγοριών. θα οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή Χανίων από τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσουν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση – συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, εμπορία ανθρώπων, μεσολάβηση σε υιοθεσία ανηλίκου κατ’ επάγγελμα, παραβάσεις του νόμου περί εφαρμογής της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, πλαστογραφία, διατάραξη οικογενειακής τάξης, απάτη, σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Διαβάστε επίσης
Μεγάλη φωτιά τώρα στην Παξιμάδα Καρύστου
Νέα Φιλαδέλφεια: Επικοινωνία Γιάννη Οικονόμου με τον πατέρα του 29χρονου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οδηγούμε τη νέα BMW iX3 50
- TotalEnergies: Aυξάνει μέρισμα και buyback μετά τα ισχυρά κέρδη από πετρέλαιο και αέριο
- ΕΕ: Σφοδρή επίθεση κατά της Meta – Ανεπαρκή τα μέτρα προστασίας των παιδιών σε Facebook και Instagram
- Από το «ουάου» σε τιμητικά σχόλια για την Ελλάδα – Ο Πιερρακάκης υποδέχθηκε τον Ντάισελμπλουμ 11 χρονιά μετά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.