ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καιρίδης στο mononews: Εκνευρισμένη η Τουρκία από την αναβάθμιση της Ελλάδας – Ανησυχώ για την τρομοκρατία
Συνάντηση με τον δήμαρχο Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη, είχε σήμερα ο υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τονίστηκε μεταξύ άλλων, ότι «η επιτυχής αντιμετώπιση και η διαχείριση του ιδιαίτερα κρίσιμου για τη χώρα μας μεταναστευτικού ζητήματος, απαιτεί τη στενή συνεργασία της κυβέρνησης με τις τοπικές κοινωνίες».
«Είναι αυτονόητο ότι βασική επιλογή της κυβέρνησης αποτελεί η θεσμική διαχείριση του μεταναστευτικού σε ένα ευρωπαϊκό πλαίσιο, που θέτει σε πρώτη προτεραιότητα τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με την ταυτόχρονη όμως, αυστηρή φύλαξη των συνόρων μας» υπογράμμισε ο Δημήτρης Καιρίδης, προσθέτοντας ότι «σε αυτήν την προσπάθεια, βασικός σύμμαχος μας είναι οι τοπικές κοινωνίες, με τις οποίες επιθυμούμε να συνεργαστούμε στη βάση της κοινής λογικής ενάντια στις ακραίες φωνές και τους επαγγελματίες ανησυχούντες».
Ο κ. Καιρίδης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Χίου κ. Κάρμαντζη για τη συνεργασία, ενώ ενημερώθηκε για τις επιπτώσεις του μεταναστευτικού στο νησί τα τελευταία χρόνια, όπως και για την πορεία των έργων ύψους περίπου 8,4 εκ. ευρώ που υλοποιούνται στη Χίο, με τη χρηματοδότηση του Ταμείου Αλληλεγγύης του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.
Διαβάστε επίσης
Νίκος Χαρδαλιάς: Ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του
Κίνημα της Πετσέτας: Συλλήψεις, πρόστιμα και κινητοποιήσεις με φόντο τις ελληνικές παραλίες
Χανιά: Η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο της πόλης – Συνομίλησε με περαστικούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Τραμπ απορρίπτει διαμεσολαβήσεις για τον τερματισμό του πολέμου με το Ιράν – Ζητά από τις χώρες να στείλουν πολεμικά πλοία για το «άνοιγμα» των Στενών του Ορμούζ
- Θεοδωρικάκος στο συνέδριο του BHCCI: «Το διμερές εμπόριο είναι στα 5,4 δισ. ευρώ»
- Κικίλιας: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους Έλληνες ως προς τις επιπτώσεις του πολέμου»
- Αραγτσί: «Θα επιτεθούμε σε εγκαταστάσεις αμερικανικών εταιρειών στην περιοχή αν στοχοποιηθούν οι ενεργειακές υποδομές του Ιράν»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.