ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το όνομα του συνδυασμού του, στην κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το όνομα του συνδυασμού του είναι το «Αττική Μπροστά».
«Σήμερα ξεκινάμε μαζί, για να πάμε την Αττική Μπροστά.Γιατί τον Οκτώβριο, καλούμαστε να πάρουμε μία απόφαση που θα έχει αντίκτυπο στη ζωή μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα της Αυτοδιοίκησης: αφορά τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας» σημειώνει ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ανάρτησή του.
«Κάθε ψηφοδέλτιο θα εμπεριέχει μέσα τη δική σας εμπιστοσύνη. Και θέλω να μου επιτρέψετε να την κερδίσω. Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να επιτελέσω το έργο για το οποίο σας ζητάω να με εμπιστευτείτε. Και δεσμεύομαι πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, εάν αποφασίσετε να μου την δώσετε. Γιατί η Αττική είναι ο τόπος μας. Και αξίζει να πάει μπροστά. Κάθε μέρα, ένα βήμα μπροστά».
Διαβάστε επίσης
Χανιά: Η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο της πόλης – Συνομίλησε με περαστικούς
Κίνημα της Πετσέτας: Συλλήψεις, πρόστιμα και κινητοποιήσεις με φόντο τις ελληνικές παραλίες
Αποκλειστικό: Σκληρή απάντηση της Seajets στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για ANEK-Attica
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: «Πολύ έντονες και σοβαρές» οι πυρηνικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Ευρωαγορές: Ανοδικά τα χρηματιστήρια μετά από το νέο μπαράζ εταιρικών αποτελεσμάτων
- Ζάκυνθος: Ποια είναι η παιδίατρος που τέθηκε σε αναστολή για το βρέφος με μηνιγγίτιδα
- Φωκίων Καραβίας (Eurobank): Μηδενική η επίπτωση από την απόφαση του Αρείου Πάγου –
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.