ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σταδιακή εξασθένηση παρουσιάζουν οι άνεμοι στα πύρινα μέτωπα της Αττικής, της Κορινθίας, και Βοιωτίας σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με τις καταγραφές των μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Η μέση ένταση των ανέμων στις 6 μ.μ. φτάνει τα 4-5 Μποφόρ, με ριπές έως 50 km/h και τοπικά έως 60 km/h στον μετεωρολογικό σταθμό της Κερατέας.
Για το διάστημα 6-8 μ.μ. το προγνωστικό μοντέλο υψηλής ανάλυσης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr προβλέπει μικρή περαιτέρω πτώση της έντασης των ανέμων.
Οι ριπές ανέμων από βόρειες διευθύνσεις στην περιοχή της Νότιας Αττικής στη μεγάλη πυρκαγιά του Κουβαρά προβλέπονται να μην ξεπεράσουν τα 60 km/h, ενώ αρκετά πιο ασθενείς θα είναι οι άνεμοι στις πυρκαγιές της Κορινθίας στο Λουτράκι και της Βοιωτίας στο Καπαρέλλι.
Διαβάστε επίσης
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Πάνακτο Βοιωτίας
Πολιτική Προστασία: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη σε 6 Περιφέρειες
Πυρκαγιά στο Λουτράκι: Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- FT: Η ΕΕ ζητάει από την Κίνα να περιορίσει τις εξαγωγές υβριδικών αυτοκινήτων για να μην ξεσπάσει εμπορικός πόλεμος
- Bloomberg: Η Κοζάνη από τον λιγνίτη στα data centers – Το στοίχημα των 5,8 δισ. ευρώ για τη Δυτική Μακεδονία
- Ευρώπη Holdings: Ισχυρό εξάμηνο με αύξηση 12,09% στις πωλήσεις – Στα 3,8 εκατ. τα προ φόρων κέρδη της Ευρώπη Ασφαλιστικής
- CrediaBank – Ευρώπη Holdings: Εγκρίθηκε το σχέδιο απορρόφησης – Τι προβλέπει η συμφωνία, τι αλλάζει για τους μετόχους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.