ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανοδικά έκλεισαν σήμερα, Παρασκευή τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού, βρίσκοντας στήριξη στις απώλειες στην τιμή του δολαρίου. μετά την ανακοίνωση της υποχώρησης του πληθωρισμού στις ΗΠΑ.
Ο χρυσός Αυγούστου έκλεισε με άνοδο 60 σεντς στα 1,964.40 δολάρια ανά ουγγιά, σημειώνοντας υψηλό ενός μήνα, ενώ σε επίπεδο εβδομάδας κατέγραψε κέρδη 1,7%,
Το ασήμι Σεπτεμβρίου έκλεισε με άνοδο 1% στα 25,19 δολάρια ανά ουγγιά, ενώ σε επίπεδο εβδομάδα έκλεισε με άνοδο 8,2%, καταγράφοντας την καλύτερη από την αντίστοιχη περίοδο που ολοκληρώθηκε στις 17 Μαρτίου.
Το παλλάδιο Σεπτεμβρίου έκλεισε με απώλειες 2%, στα 1.266,40 δολάρια ανά ουγγιά, ενώ σε επίπεδο εβδομάδας σημείωσε άνοδο 1,7%.
Η πλατίνα Οκτωβρίου έκλεισε με άνοδο 0,1% στα 984,30 δολάρια ανά ουγγιά, ενώ σε επίπεδο εβδομάδας σημείωσε άνοδο 7,2%.
Ο χαλκός Σεπτεμβρίου έκλεισε με απώλειες 0,2%, στα 3,93 δολάρια ανά λίβρα, ενώ για την εβδομάδα κατέγραψε άνοδο 4%.
Διαβάστε επίσης:
Διπλωματικές πηγές σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν συζήτησε με τον Ερντογάν για Θράκη και κυριαρχικά θέματα
Παράβαση των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών από τουρκικά F-16 στο Ν/Α Αιγαίο
Binance: Στην έξοδο πάνω από 1.000 υπάλληλοι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bloomberg: Τα νοσοκομεία της Γερμανίας προετοιμάζονται για έναν πιθανό πόλεμο του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία
- PRODEA: Πωλεί το 49% της LOGEON σε Invel και LGT – Καθαρό τίμημα 30,5 εκατ. ευρώ
- Εντ Γιαρντένι: «Ψαλίδι» στον στόχο για τον S&P 500 – Στις 7.900 μονάδες
- Fourlis: Δωρεάν διάθεση 242.785 μετοχών σε στελέχη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.