ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O αχρείαστος πόλεμος Δένδια-Δούκα, η δραματική σύσκεψη στο Μαξίμου, τα fake για την Κίμπερλι και η ελληνική σημαία σε τουρκικά λιμάνια
Αύριο θα αναρτηθεί σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων, το οποίο εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τις προγραμματικές δηλώσεις.
Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Εσωτερικών, θα ακολουθήσει διάλογος με τα κόμματα και στόχος είναι το νομοσχέδιο να έχει ψηφιστεί πριν από το κλείσιμο της Βουλής, δηλαδή στα τέλη Ιουλίου.
Το νομοσχέδιο καταργεί όλους τους περιορισμούς για την ψήφο των αποδήμων καθώς το σύνολο των Ελλήνων του εξωτερικού που είναι εγγεγραμμένο στους εκλογικούς καταλόγους θα μπορεί να ψηφίζει στον τόπο διαμονής του.
Διαβάστε επίσης
Βορίδης: Θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο, για να μην ξενιτεύονται όσοι θέλουν να σπουδάσουν
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θέλουμε να κάνουμε ακόμα πιο απλή τη ψήφο των αποδήμων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μεξικό, ελεύθερα: Ταχύτερος ο Φερστάπεν
- Οκτώβριος: Μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού – Ένα μήνυμα πρόληψης, δύναμης και ελπίδας
- Cartier: Το ίδρυμα για τη σύγχρονη τέχνη επιστρέφει στην καρδιά του Παρισιού μετά από ανακαίνιση 230 εκατομμυρίων
- Ράφα Μπενίτεθ, ο Ισπανός στρατηγός που θέλει να αναγεννήσει τον Παναθηναϊκό