ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη φυλακή οδηγείται μια 71χρονη ιδιοκτήτρια οίκων ανοχής στην Αθήνα, μετά την απολογία της για το κύκλωμα σωματεμπορίας αλλοδαπών γυναικών.
Είναι η 3η κατηγορούμενη που κρίνεται προφυλακιστέα μετά τον φερόμενο ως αρχηγό του κυκλώματος και τη σύζυγό του.
Οι άλλοι 9 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα αφέθηκαν ελεύθεροι με ή χωρίς περιοριστικούς όρους.
Ή 71χρονη, απολογουμένη αρνήθηκε ότι συμμετείχε στον εξαναγκασμό σε εκπόρνευση 51 γυναικών, ισχυριζόμενη ότι και η ίδια υπήρξε ιερόδουλη στο παρελθόν.
Όσο για τους 5 οίκους ανοχής, φέρεται να είπε ότι τους εκμίσθωνε νόμιμα.
Ή ηλικιωμένη είχε απασχολήσει πρόσφατα τις αρχές για άλλη υπόθεση.
Τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό. Ο φερόμενος μαστροπός της κατηγορείται ότι την εξέδιδε και σε οίκο ανοχής της 71χρονης.
Διαβάστε επίσης
ΣτΕ: Παράνομες οι προκηρύξεις για την πλήρωση θέσεων προϊσταμένων
Ίλιον: Ανήλικη κατήγγειλε τον 85χρονο παππού της φίλης της για ασέλγεια
Δίκη Πισπιρίγκου – Εντατικολόγος: Δεν χορηγήσαμε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.