ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα αποτελέσματα του exit poll σχολίασε πριν από λίγη ώρα η κα. Πόπη Τσαπανίδου, τονίζοντας ότι δεν είναι η ώρα για αυτοκριτική.
«Ας μη γελιόμαστε, το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών είχε προδιαγραφεί από τις εκλογές του Μαΐου» δήλωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο ΜΕGA.
Η Πόπη Τσαπανίδου είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει τα μηνύματα και τα μαθήματα από τα αποτελέσματα των εκλογών και σημείωσε ότι από εδω και πέρα το ζητούμενο είναι να ασκήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αυστηρή αντιπολίτευση.
Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν μπορεί να το κάνει πλέον η Κουμουνδούρου, απάντησε: «Φυσικά και μπορούμε να το κάνουμε».
Η κα Τσαπανίδου παρατήρησε επίσης ότι αυτό που πρέπει να απασχολεί πλέον την κοινωνία είναι η έντονη παρουσία της ακροδεξιάς στο ελληνικό Κοινοβούλιο. «Η συζήτηση σήμερα πρέπει να γίνει για τα κόμματα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Δεν είναι η ώρα της αυτοκριτικής για τον ΣΥΡΙΖΑ».
Διαβάστε επίσης:
Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr
Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων
Bloomberg: Έτοιμος για νέα νίκη ο Μητσοτάκης-Το στοίχημα της επενδυτικής βαθμίδας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Τρύφων και Δ. Δέμος: Η ιστορία ζωής δύο επιχειρηματιών, με όραμα και έντονη κοινωνική δράση
- Ετσι θα είναι τα τουριστικά συγκροτήματα της επόμενης δεκαετίας
- Stéphane Rolland: O αγαπημένος σχεδιαστής της Αθηνάς Ωνάση περιγράφει την υψηλή ραπτική ως γλυπτική σε κίνηση
- Στα 3 εκατομμύρια η μέση τιμή αγοράς των πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.