ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μαρία της σιωπής, ο πλασιέ Τσίπρας, το δίδυμο των συνταξιούχων, οι μπαρουτιές του καναπέ και κάτι ψωροεκατομμύρια
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου, που βρίσκει τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα πιο χαμηλά από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Ο επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή, είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται τρία «Αλφα»: «αποτίμηση, αλλαγές, ανασύνταξη».
Όλα τα παραπάνω «θα γίνουν συλλογικά και συντεταγμένα, με περισσότερη συνοχή και περισσότερη συλλογικότητα και με την καθοριστική συμμετοχή του ηγέτη μας, Αλέξη Τσίπρα για το πλάνο της επόμενης τετραετίας» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha.
Όσον αφορά στο μέλλον του Αλέξη Τσίπρα στον προεδρικό θώκο είπε: «Να περιμένουμε τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα. Ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει καθοριστικό ρόλο στη δρομολόγηση αυτής της συλλογικής δημοκρατικής πορείας.
Καταλαβαίνω τις ορέξεις κομμάτων και οικονομικών συμφερόντων να τελειώνουν με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ… Ο Τσίπρας θα τιμήσει αυτό που είπε προεκλογικά» τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίσθηκε ο αντιπολιτευόμενος Χουάν Πάμπλο Γκουανίπα, σύμμαχος της Ματσάδο
- Κούβα: Σεισμός 5,5 βαθμών Ρίχτερ
- Σοκ στην Καλλιθέα: Χωρίς τις αισθήσεις του έβγαλαν κοριτσάκι 2 ετών από σιντριβάνι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Ρωσία: Τα ΗΑΕ παρέδωσαν τον ύποπτο για την επίθεση κατά στρατηγού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.