ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το παρασκήνιο του υπουργικού, ο «κατάσκοπος» Αδωνις, η δήλωση της Δόμνας στο Room 301 και ένα τουρκικό drone σε ελληνικό νησί
Σύμφωνα με τον Γιάνη Βαρουφάκη και όσα δηλώνει στην “Κυριακάτικη Kontra”, το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη “συνδυάζει τέσσερα στοιχεία της Αριστεράς που κανένα άλλο κόμμα δεν προσφέρει: Ενώ είναι ασυμβίβαστα αγωνιστικό (δεν δέχθηκε ποτέ να συμβιβαστεί είτε με Μνημόνια είτε με κάποιον ολιγάρχη), παραμένει πραγματικά πλουραλιστικό (δείτε την μεγάλη γκάμα απόψεων που καλλιεργούνται και συζητιούνται ανοικτά στους κόλπους μας), αυθεντικά οικολογικό (το μόνο κόμμα που είπε όχι σε κάθε εξόρυξη και σε όλες τις χερσαίες ανεμογεννήτριες) και ειλικρινά κινηματικό (ενώ βρίσκεται στους δρόμους με τα κινήματα δεν φιλοδοξεί να τα καθοδηγεί)”.
Συνεπώς, συμπεραίνει ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, “οι προοδευτικοί πολίτες, ενώπιον της επέλασης της Δεξιάς, βλέπουν στο ΜέΡΑ25 το κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί τόσο στη Βουλή όσο και στο δρόμο μια πραγματικά μαχητική αντιπολίτευση της σύγχρονης αγωνιστικής Αριστεράς της οικολογίας και των κοινωνικών αγώνων”.
Παραλλήλως, και αφού κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία για “ερντογανοποίηση” και “εξορμπανισμό”, υποστηρίζει ότι μόνον “η είσοδος του ΜέΡΑ25 στη Βουλή, με όσο περισσότερες έδρες γίνεται” μπορεί να θέσει φραγμό στην “παντοδυναμία του κ. Μητσοτάκη”. ‘Αλλωστε, προσθέτει, “ο κ. Μητσοτάκης δεν τρομάζει έχοντας απέναντι του είτε το ΠΑΣΟΚ είτε τον ΣΥΡΙΖΑ. Κανένα κόμμα του μνημονιακού τόξου δεν μπορεί να ασκήσει αποτελεσματικά αντιπολίτευση δεδομένου ότι το πρόγραμμα του κ Μητσοτάκη “πατάει” στη συνέχεια και σε “ουρές” των νομοσχεδίων και των πολιτικών που νομοθέτησαν στο παρελθόν το ΠΑΣΟΚ κι ο ΣΥΡΙΖΑ”, αναφέρει τέλος.
Διαβάστε επίσης
Δημοσκοπήσεις: Διευρύνεται η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, η «μάχη των πέντε» για είσοδο στη Βουλή
Metron Analysis: Ποσοστό 40,6% για ΝΔ – Άνετη επικράτηση έναντι του ΣΥΡΙΖΑ
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Η φοβερή τραγωδία στην Πύλο ήταν προβλέψιμη
──────────────────
Εκλογές 2023
Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ο δρόμος προς τα 55 ευρώ περνά από Αττική και Εγνατία Οδό
- Χρηματιστήριο: Κορυφώνονται οι επαφές για την εισαγωγή ναυτιλιακών, ετοιμάζεται IPO για 250-300 εκατ. ευρώ και το δέλεαρ των ομολογιακών
- Metlen: NBG Securities και Citi βλέπουν επιστροφή στην ανάπτυξη – Τιμές στόχοι έως 58 ευρώ
- Θα το απολαμβάνει και ο… Μαραντόνα από εκεί ψηλά! Επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του γηπέδου της Νάπολι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.