ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ δήλωσε σήμερα ότι θα διαλύσει τη βουλή και ότι η χώρα θα διενεργήσει πρόωρες εκλογές στις 23 Ιουλίου έπειτα από τα αποτελέσματα στις χθεσινές δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Χθες, το Σοσιαλιστικό Κόμμα του πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ υπέστη εξαιρετικά βαριά ήττα στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αποτέλεσμα που χαρακτηρίζεται κακός οιωνός ως προς την παραμονή του στην εξουσία.
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης: Μήνυμα αυτοδυναμίας και εγρήγορσης – Τι είπε στους εκλεγμένους βουλευτές της ΝΔ
Βουλή: Ορκίστηκαν οι “300” των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023
Εκλογές 2023:
Εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις
Εκλογές 2023: Ο χάρτης των αποτελεσμάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.