ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με νέες απώλειες έκλεισαν σήμερα, Πέμπτη, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού, λόγω των συνεχόμενων καθυστερήσεων στη λήψη απόφασης για το ανώτατο όριο του αμερικανικού χρέους.
Ο χρυσός παράδοσης Ιουνίου έκλεισε με απώλειες 20,9 δολάρια στα 1.943,70 δολάρια ανά ουγγιά.
Το ασήμι Ιουλίου έκλεισε με απώλειες 0,330 δολάρια στα 22,910 δολάρια ανά ουγγιά.
Το παλλάδιο Ιουνίου έκλεισε με άνοδο 17,50 δολάρια στα 1.415,60 δολάρια ανά ουγγιά.
Η πλατίνα Ιουλίου έκλεισε με απώλειες 3,2 δολάρια στα 1.026,3 δολάρια ανά ουγγιά.
Τέλος, ο χαλκός Ιουλίου έκλεισε με άνοδο 0,0265 δολάρια στα 3,5880 δολάρια ανά λίβρα.
Διαβάστε επίσης:
Ευρωαγορές: Στο χαμηλότερο από τις 4 Μαΐου ο DAX παρά την άνοδο των τεχνολογικών μετοχών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
- Πλαίσιο: Νέα επένδυση 68 εκατ. ευρώ στα πρότυπα της Amazon
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.