ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Αντίπαλοι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ δεν μπορεί να είναι αυτοί που στήριξαν, εφάρμοσαν και ουσιαστικά αθώωσαν αυτή την πολιτική, τόσο από τη θέση της κυβέρνησης όσο από τη θέση της αντιπολίτευσης, τροφοδοτώντας τη συντηρητικοποίηση τμημάτων του λαού και τελικά την ίδια την ΝΔ» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την ομιλία του Αλ. Τσίπρα στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
«Μοναδικός αντίπαλος και πραγματική μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στη στρατηγική του κεφαλαίου και της ΕΕ, που είναι το κοινό πρόγραμμα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, μπορεί να είναι μόνο ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια με τις θέσεις και τη δράση του υπέρ των εργαζομένων και του λαού» τονίζει, καταλήγοντας, το σχόλιο του κόμματος.
Διαβάστε επίσης
Ποιος είναι ο υπηρεσιακός Υπουργός Εξωτερικών Βασίλης Κασκαρέλης
Τσίπρας: Αναλαμβάνω την ευθύνη να ηγηθούμε σε αυτή τη μάχη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Την Τρίτη η κηδεία της Μαρινέλλας – Η ανακοίνωσή της οικογένειάς της
- Πόλεμος στο Ιράν: Ζημιές από ιρανική επίθεση σε εργοστάσιο στο νότιο Ισραήλ – Πλήγμα στο ιρανικό πανεπιστήμιο στην Ισφαχάν
- Νετανιάχου: Για λόγους ασφαλείας η απαγόρευση εισόδου του Λατίνου Πατριάρχη στον Πανάγιο Τάφο
- Ιταλία: Στήριξη Μελόνι στον Λατίνο Πατριάρχη Ιεροσολύμων που του απαγορεύτηκε η είσοδος στον Πανάγιο Τάφο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.