ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με απώλειες έκλεισαν σήμερα, Πέμπτη τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού, μετά την ανακοίνωση της υποχώρησης του πληθωρισμού στις ΗΠΑ, αλλά και της αύξησης του δείκτη τιμών παραγωγού.
Ο χρυσός Ιουνίου έκλεισε σήμερα με απώλειες 0,8% στα 2.020,50 δολάρια ανά ουγγιά, μετά την άνοδο της τιμής του αμερικανικού δολαρίου.
Το ασήμι Ιουλίου έκλεισε με απώλειες 4,8%, στα 24,42 δολ. ανά ουγγιά.
Το παλλάδιο Ιουνίου έκλεισε με απώλειες 3,2%, κλείνοντας στα 1.554 δολ. ανά ουγγιά, ενώ η πλατίνα Ιουλίου με απώλειες 1,3% στα 1.105 δολ. ανά ουγγιά.
Τέλος, ο χαλκός Ιουλίου έκλεισε με απώλειες 3,4% στα 3,71 δολ. ανά λίβρα λίβρα, σημειώνοντας χαμηλό από τις 29 Νοεμβρίου του 2022.
Διαβάστε επίσης:
Με μεικτά πρόσημα έκλεισαν οι ευρωαγορές – Σχεδόν αμετάβλητος ο Stoxx 600
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Απειλεί με «μέτρα» εναντίον των εβραϊκών οικισμών στη Δυτική Όχθη – «Θα απαντήσουμε» σε τυχόν κυρώσεις, λέει ο Σααρ
- Ευρωαγορές: Με απώλειες 1,1% το «ποδαρικό» του DAX στον Σεπτέμβριο
- Ρωσία: Θα απαντήσουμε στις αντιρωσικές ενέργειες της Γερμανίας
- Συνελήφθη 90χρονος που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της Αττικής Οδού – Είχε ληγμένη άδεια οδήγησης από το 2018
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.