ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το όνομα του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας επιχείρησαν να εμπλέξουν οι αποστολείς του πακέτου με τον εκρηκτικό μηχανισμό που εστάλη στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος το πρωί είχε δει ένα από τα βιβλιοπωλεία του να γίνεται στόχος επίθεσης με γκαζάκια, σχολίασε το γεγονός με δημοσίευσή του στο Twitter.
«Δυστυχώς είναι αλήθεια και καθόλου αστείο πλέον. Η στοχοποίηση μου από τρομοκράτες είναι συνεχής», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.
Δυστυχώς είναι αλήθεια και καθόλου αστείο πλέον. Η στοχοποίηση μου από τρομοκράτες είναι συνεχής https://t.co/SIQJd8HD46
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 15 Μαρτίου 2017
Ως Διεύθυνση του αποστολέα αναγράφεται η οδός Ακαδημίας 84, στο κέντρο των Αθηνών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πακέτο με εκρηκτικά από την Ελλάδα στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών – Προοριζόταν για τον Σόιμπλε (upd)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολάκης εναντίον όλων: Επίθεση σε ΣτΕ και ΜΜΕ, ειρωνεία για συνδικαλιστές, νέα άγρια κόντρα με Γεωργιάδη (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΠΟ: Μηνυτήρια αναφορά κατ’ αγνώστου για το συμβάν στην Πορτάρα – Επιπλέον μέτρα ασφαλείας στον χώρο
- Γάζα: Αντιμέτωποι και με τη δίψα οι κάτοικοι – Μολυσμένα υπόγεια ύδατα και κατεστραμμένοι αγωγοί νερού
- Glencore: Εγκαταλείπει τα σχέδια μεταφοράς στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης – Ανάσα για το Λονδίνο
- Γενέθλια για τη Μέγκαν Μαρκλ – «Σβήνω τα κεράκια μιας υπέροχης μέρας»
