Στη 2η Ανάβαση Ψάθας συμμετείχε ο εφοπλιστής της Seajets, Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος μάλιστα αναδείχθηκε μεγάλος νικητής, καθώς τερμάτισε πρώτος.
Ο γνωστός εφοπλιστής οδήγησε ένα Ford Fiesta Rallycross, που έφερε το logo της εταιρείας του πάνω.
Πρόκειται για ένα σπάνιο και μοναδικό αγωνιστικό αυτοκίνητο που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ανάβαση Ψάθας. Η ιπποδύναμη του Ford Fiesta Rallycross ξεπερνά τα 650 άλογα!
Το πάθος του εφοπλιστή για την αγωνιστική οδήγηση είναι γνωστό και οι επιδόσεις του είναι ιδιαίτερα υψηλές.
Δείτε φωτογραφίες:



Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέες απειλές για βόμβες σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια: Σήμα κινδύνου σε Κοπεγχάγη και Πράγα
- Στην ΚΑΕ Άρης το Αλεξάνδρειο για 49 χρόνια – Επενδύσεις 1,5 εκατ. ευρώ και ποσοστό 30% στα ΕΑΚΘ
- Binance: Πως οι χάκερ απέσπασαν $2,5 δισ. από μια συναλλαγή των $15
- Κύπρος: Εξέδωσε NAVTEX για το καλώδιο EMC που συνδέει τη Σαουδική Αραβία με την Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.