ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας τραυματίστηκε σοβαρά σε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε εργοστάσιο της Mercedes στο Ζιντελφίνγκεν, έξω από την Στουτγάρδη, ανακοίνωσε η αστυνομία της Βάδης – Βυρτεμβέργης. Ο δράστης έχει συλληφθεί.
Σύμφωνα με την Stuttgarter Zeitung, η αστυνομία δέχθηκε στις 7:45 κλήσεις έκτακτης ανάγκης για πυροβολισμούς στο εργοστάσιο 56 της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όπου κατασκευάζεται το μοντέλο S-Class.
Στην περιοχή έσπευσαν ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις, σωστικά συνεργεία και δύο ελικόπτερα.
«Ένα άτομο σκοτώθηκε, ένα άλλο τραυματίστηκε σοβαρά. Οι συνθήκες παραμένουν ασαφείς. Ο δράστης συνελήφθη και η κατάσταση έχει τεθεί υπό έλεγχο. Δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος για τους πολίτες», αναφέρεται στην ανάρτηση της αστυνομίας στο Twitter.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο: Νεκρός οδηγός της μηχανής μετά από σύγκρουση με λεωφορείο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Το τραγικό τέλος της Βάγιας Νέστορα επιβεβαιώνει τον απάνθρωπο χαρακτήρα της τυφλής βίας
- Tesla: Σταθεροποιείται η αυτοκινητοβιομηχανία, στο επίκεντρο τα μεγάλα στοιχήματα του Μασκ
- Πυροσβεστική: 40 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο, σε εξέλιξη παραμένουν οι 7
- Στενά του Ορμούζ: Ανακάμπτουν οι ροές πετρελαίου με στήριξη των ΗΠΑ – Πάνω από 10 εκατ. βαρέλια περνούν ημερησίως
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.