ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Fourlis Α.Ε. Συμμετοχών ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Βαλαχής αναλαμβάνει νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Fourlis A.E. Συμμετοχών.
Όπως αναφέρει η εταιρεία: «Ο Δημήτρης Βαλαχής έχει διατελέσει ανώτατο διευθυντικό στέλεχος επί σειρά ετών σε μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στον Όμιλό μας σε μία περίοδο γεμάτη προοπτικές δημιουργίας στις υπάρχουσες αλλά και σε νέες δραστηριότητες.
Είμαστε βέβαιοι ότι με την εμπειρία του θα συνεισφέρει καταλυτικά στην επίτευξη των στόχων του Ομίλου.
Ο Απόστολος Πεταλάς μετά από 17 χρόνια στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, αποφάσισε να ολοκληρώσει την επαγγελματική του πορεία ως διευθυντικό στέλεχος. Θα συνεχίσει στην Fourlis ως Σύμβουλος Διοίκησης για την ολοκλήρωση σημαντικών υπό εξέλιξη projects.
Ευχαριστούμε τον Απόστολο για το σημαντικό του έργο σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τις επιχειρήσεις.
Οι διοικητικές αυτές αλλαγές ισχύουν από την Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ παρακολουθεί στενά την κλιμάκωση των διαδηλώσεων στο Ιράν
- EKT: «Πράσινο φως» υπό όρους για αύξηση του μεριδίου της γαλλικής Credit Agricole στην ιταλική Banco BPM
- Σκάνδαλο στην Κύπρο: Η σύζυγος Χριστοδουλίδη παραιτείται από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης
- Νορβηγία: Έκλεισε διάδρομος στο αεροδρόμιο του Όσλο μετά από τον εντοπισμό drone