ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναφερόμενη στις δύσκολες ημέρες του μήνα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στην Ισπανία και προβλέπει αναρρωτική άδεια λόγω των έντονων πόνων περιόδου.
Συγκεκριμένα, η δημοφιλής παρουσιάστρια δήλωσε: «Μπορούμε να γίνουμε Ισπανία; Στην Ισπανία, θα το πω, ψηφίστηκε όταν οι γυναίκες είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα να παίρνουν αυτή την άδεια. Δεν καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για μας. Αλήθεια πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό… Πιεζόμαστε πολύ ψυχολογικά. Δεν έχω νεύρα γιατί έχω χαπακωθεί. Δεν γίνεται αυτός ο πόνος. Γελάτε, δε καταλαβαίνετε τι τραβάμε».
Με αφορμή την αναφορά αυτή, η ηθοποιός Τζόυς Ευδείδη σχολίασε μέσω ανάρτησής της στο Facebook:
«Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε, παλιά τηλεόραση. Βαθιά τηλεόραση. Πιο κάτω δεν πάει».
Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της Καινούργιου:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Επιπλέον δασμοί 35% στον Καναδά – Τις επόμενες ώρες η αναγγελία για ΕΕ
- Protergia, ΗΡΩΝ, NRG, Elpedison και Volton: Ασφαλιστικά για τα 160 εκ. των απωλειών δικτύου
- Κυκλάδες: Έως και 25.000 ευρώ το τετραγωνικό για ένα εξοχικό στη Μύκονο, 20.000 στη Σαντορίνη
- Καιρός: Ανάσα δροσιάς λίγο πριν το νέο κύμα καύσωνα την Κυριακή
