array(0) {
}
        
    
Menu
0.65%
Τζίρος: 124.52 εκατ.

Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Δυναμική χρονιά με καινοτομίες

Media

Mega Stories: Ιστορίες προεκλογικού αγώνα

Δώρα Αναγνωστοπούλου και Νεφέλη Μεγκ στο Mega Stories
Comments

Εκεί που τα μπαλκόνια και οι ατελείωτες αφίσες δίνουν τη θέση τους στις αναρτήσεις του TikTok και του Instagram.

Καθώς πλησιάζουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, η εκπομπή «MEGA Stories» ακολουθεί τους υποψηφίους στα «στρατηγεία» τους, καταγράφει τη μαζική επικοινωνιακή στροφή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χαρτογραφεί τους νέους κώδικες πολιτικής επικοινωνίας.

1

Τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 00:10, η Δώρα Αναγνωστοπούλου συναντά δυο influencers του διαδικτύου που ανέλαβαν για πρώτη φορά, σε προεκλογική περίοδο, να πάρουν συνέντευξη από τους δύο διεκδικητές της εξουσίας. Ο λόγος για τη Νεφέλη Μεγκ και τη Zoe Pre, τις YouTubers που βρέθηκαν απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα αντίστοιχα, στην προσπάθεια των κομματικών επιτελείων να προσεγγίσουν την «ψηφιοποιημένη» Gen Z.

Την ίδια ώρα, ο social media expert του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Πανάγου, εξηγεί στο «MEGA Stories» τα στοιχεία εκείνα που ωθούν τους πολιτικούς προς τα social media, ενώ αναλύει τις αλλαγές στην εικόνα, τα συνθήματα και τον λόγο τους, όπως επιβάλλονται από τις νέες μορφές επικοινωνίας.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συζητά ακόμη με τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο, έναν πολύπειρο ράφτη, ο οποίος εξηγεί τη σημασία του ενδυματολογικού κώδικα για έναν πολιτικό. Παράλληλα, η δημοσιογράφος του MEGA καταγράφει, με τη βοήθεια του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη, του αξεπέραστου Τσολιά της «Ελληνοφρένειας», τα αβαντάζ και τα ντεφό των πολιτικών αρχηγών πριν από την κάλπη.

 

Τέλος, το διακύβευμα των φετινών εκλογών, το προεκλογικό αφήγημα των κομμάτων αλλά και τη μετάβαση από την πατροπαράδοτη πολιτική επικοινωνία στη νέα εποχή, συζητούν με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, ο γκουρού των εκλογικών αποτελεσμάτων, Ανδρέας Δρυμιώτης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς, και ο σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχης Βαρδουλάκης.

Έμπειροι σε εκλογικές αναμετρήσεις, οι τρεις επιστήμονες αφηγούνται εκλογικές ιστορίες και παραλειπόμενα άλλων εποχών, ενώ προβλέπουν όσα θα μας απασχολήσουν αφού κλείσουν οι κάλπες το βράδυ της 21ης Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Δυναμική χρονιά με καινοτομίες
Αυτοί είναι οι κλάδοι πρωταθλητές της φοροδιαφυγής
Νετανιάχου: 21 όμηροι παραμένουν ζωντανοί, δεν γνωρίζουμε την τύχη άλλων τριών
Πετρέλαιο: Νέες απώλειες 1,7% μετά τα καμπανάκια της FED για τον πληθωρισμό
Ντόναλντ Τραμπ: Καλεί Ινδία και Πακιστάν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες
Βατικανό: Μαύρος καπνός μετά την πρώτη ψηφοφορία στο Κονκλάβιο για τον νέο Πάπα
Πάουελ: Η οικονομία είναι αρκετά ισχυρή για να «περιμένουμε και να δούμε»
Χρυσός: Πέφτει πάνω από 1% και το δολάριο ανεβαίνει μετα τα σταθερά επιτόκια της FED
Τραμπ: Καμία πρόθεση για μείωση δασμών στην Κίνα – Σκληρή γραμμή ενόψει συνομιλιών
Shaping the Future of Shipping: H Ναυτιλιακή Σύνοδος Κορυφής θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Αθήνα