ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ταβέρνα «Κρητικός» στο Κερατσίνι, που παρέχει δωρεάν γεύματα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (4/5) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην περιοχή.
Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός είχε επισκεφτεί ξανά την ταβέρνα του Δημήτρη Καρχανοραχάκη τα Χριστούγεννα του 2020.
Κατά τη σημερινή του επίσκεψη, συνεχάρη τον ίδιο και τους εθελοντές που τον βοηθούν στο σημαντικό αυτό έργο: «Πραγματικά επιτελείτε ένα σπουδαίο έργο σε μία δύσκολη περιοχή. Ο κόσμος έχει προβλήματα και πρέπει με κάθε τρόπο όλοι να βάζουμε πλάτη. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί κι εσείς κάνετε αυτό το οποίο μπορείτε και είναι πολύ σημαντικό αυτό», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
Δείτε φωτογραφίες:


Διαβάστε επίσης:
Κυριάκος Μητσοτάκης: ΣΥΡΙΖΑ και Βαρουφάκης να ζητήσουν συγγνώμη για το λάθος τους με τον Κασιδιάρη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.