ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Mε ιδία μέσα και τη συνδρομή ρυμουλκού, αποκολλήθηκε το κρουαζιερόπλοιο της MSC “Splendida” που είχε προσαράξει σε αμμώδη αβαθή κατά τη διάρκεια απόπλου του από το λιμάνι του Κατάκολου με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.
Το κρουαζιερόπλοιο στο οποίο επιβαίνουν 3.256 επιβάτες και 1261 άτομα πλήρωμα αναμένεται να ελεγχθεί από στέλεχος της επιθεώρησης εμπορικών πλοίων του υπουργείου Ναυτιλίας και από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, πριν αναχωρήσει για τον προορισμό του. Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι 6 μποφόρ.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΑΑΤ: Παράταση έως 9/8 στη διάθεση 79 στρατιωτικών κτηνιάτρων για την αντιμετώπιση ευλογιάς και αφθώδους πυρετού
- Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Σαντάμ Χαφτάρ, υπαρχηγό Γενικής Διοίκησης του Λιβυκού Εθνικού Στρατού
- Πετρόπουλος: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών
- Γαλλία: Την Τετάρτη υπογράφει την χρηματοδότηση 15,1 δισ. ευρώ μέσω του SAFE για αμυντικές δαπάνες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.