ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κρουαζιερόπλοιο που ήταν πλαγιοδετημένο στο λιμάνι του Κατακόλου, εξαιτίας των σφοδρών έσπασαν 10 από τους 17 κάβους με αποτέλεσμα να έχει ανεξέλεγκτη πορεία.
Όμως, με την παρέμβαση ρυμουλκού επετεύχθη ο έλεγχος του πλοίου. Στο κρουαζιερόπλοιο επιβαίνουν περίπου 3.500 επιβάτες και μέλη του πληρώματος.
Στο πλοίο επιβαίνουν 3.256 τουρίστες και 1.261 μέλη πληρώματος οι οποίοι αγωνιούν για την εξέλιξη του απεγκλωβισμού του πλοίου από λιμάνι.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε αμμώδη αβαθή κρουαζιερόπλοιου , σημαίας Παναμά, στο λιμάνι του Κατακόλου.
Στο σημείο βρίσκεται 1 ρυμουλκό ενώ σπεύδει ακόμα ένα ρυμουλκό. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 6 μποφόρ.
Το πλοίο ανήκει στην εταιρεία MSC
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Η Ελλάδα δεν θα απολέσει ούτε ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τέλος Μαΐου ξεκινά το νέο «Ανακαινίζω»
- Ο Τσίπρας και το πολιτικό σύνδρομο της Στοκχόλμης
- Οι ιταλικές φρεγάτες Bergamini, οι γαλλικές FDI, η μάχη για τα νέα υποβρύχια και η προμήθεια μεταγωγικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.