ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βυθισμένος στην θλίψη είναι πλέον ο κόσμος του στίβου, αφού «έφυγε» από τη ζωή, η πρωθλήτρια Ελλάδας Μαίρη Καμμένου σε ηλικία 79 ετών.
Σύμφωνα με το tempo24.gr, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 15:00 σήμερα (13/03/2017) το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παντάνασσης Πατρών.
Η Μαίρη Καμμένου υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο στίβο, τις δεκαετίες του 1950 και 1960, στο άλμα εις ύψος, ενώ κατέκτησε και διεθνείς διακρίσεις.
Η εκλιπούσα ήταν καθηγήτρια γυμναστικής στην Πάτρα και προπονήτρια στην Παναχαϊκή.
Είχε αποκτήσει τρία παιδιά με τον Πατρινό δικηγόρο Γιώργο Τσαφούλια, καθώς και τρία εγγόνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Fraport: Υπογράφηκε η σύμβαση με την ΕΛΑΣ για τα 14 αεροδρόμια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 14 τρόποι για να μειώσεις στο μισό τα έξοδά σου και να σου περισσέψει και κάτι στο τέλος του μήνα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Jim Sage: «Παραμένει» πρόεδρος του PhRMA Innovation Forum

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.