ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η προσοχή στις τράπεζες και τι θα γίνει τώρα σε Metlen και ΟΠΑΠ, η βουτιά της Βιοϊατρικής, η κρίσιμη ημέρα για Μυστακίδη – Ιβάν, οι «αρχιτέκτονες» Πιέρ – Παπασταύρου, το μυστικό γκάλοπ του ΜΜ και ο Άδωνις με τα μπότοξ
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, καθώς ζουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους μετά τον ερχομό του γιου τους.
Το ερωτευμένο ζευγάρι, που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον περασμένο Οκτώβριο, έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τη βάφτιση του παιδιού τους.
Αν και επιθυμία τους ήταν να γίνει η βάφτιση αρχές του καλοκαιριού, όπως μεταδίδει το Breakfast @ Star, εν τέλει αποφάσισαν να γίνει τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.
Ο γιος της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία θα πάρει το όνομα Βλάσσης, που είναι το όνομα του πατέρα του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Η βάφτιση θα γίνει σε εκκλησία των νοτίων προαστίων και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση σε ένα από τα μαγαζιά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στα νότια προάστια.
Τον Σεπτέμβριο ο γιος του ζευγαριού θα είναι 8 μηνών.

Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.