ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 4 χρόνων θητείας του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων πρόκειται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.
Ο υπουργός Ανάπτυξης με ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρει πως στην εκδήλωση πρόκειται να γίνει απολογισμός των 4 ετών της υπουργικής θητείας και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επιλογή δεν είναι τυχαία αφού τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας «αναγεννήθηκαν κυριολεκτικά στην τετραετία που ολοκληρώνεται».
Όπως λέει, «ένας χώρος απαξιωμένος και εργάτες μέσα στην αδράνεια, μεταμορφώθηκαν σε μια ζωντανή επιχείρηση που παράγει πλούτο για την Οικονομία μας και με εργαζόμενους καλοπληρωμένους και χαρούμενους».
Ο υπουργός Ανάπτυξης σημειώνει στην σχετική ανάρτηση: «Επιλέξαμε τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, ως έναν χώρο που συμβολίζει απόλυτα το τι επιτύχαμε!».
Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:
«Μεθαύριο Τετάρτη 19 Απριλίου, στις 18:30 το απόγευμα, το Υπουργείο Ανάπτυξης, διοργανώνει μία μεγάλη εκδήλωση απολογισμού των 4 ετών της θητείας μας, στα Ναυπηγεία Ελευσίνος. Επιλέξαμε τα Ναυπηγεία, ως έναν χώρο που συμβολίζει απόλυτα το τί επιτύχαμε. Ένας χώρος απαξιωμένος και εργάτες μέσα στην αδράνεια, μεταμορφώθηκαν σε μία ζωντανή επιχείρηση που παράγει πλούτο για την Οικονομία μας και με εργαζόμενους καλοπληρωμένους και χαρούμενους. Εκεί θα έχουμε όμως και πολλές άλλες όμορφες ιστορίες, από πολλές άλλες εταιρίες, να διηγηθούμε! Σας περιμένουμε όλες και όλους. Είναι λίγο μακρυά αλλά πιστέψτε με θα αξίζει τον κόπο διότι θα είναι μία ξεχωριστή βραδιά».
Δείτε το tweet:
Μεθαύριο Τετάρτη 19 Απριλίου, στις 18:30 το απόγευμα, το @MinDevGR διοργανώνει μία μεγάλη εκδήλωση απολογισμού των 4 ετών της θητείας μας, στα Ναυπηγεία Ελευσίνος. Επιλέξαμε τα Ναυπηγεία, ως έναν χώρο που συμβολίζει απόλυτα το τί επιτύχαμε. Ένας χώρος απαξιωμένος και εργάτες μέσα… pic.twitter.com/rTUZML68d3
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 17, 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εκδήλωση για τα 120 χρόνια του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ημερών Θάλασσας 2025»
- TSMC: Επενδυτικό σχέδιο $100 δισ. στις ΗΠΑ – «Παραγωγικές» συζητήσεις με τον Τραμπ
- EURELECTRIC: Ο εξηλεκτρισμός είναι το κλειδί για την ενίσχυση της βιομηχανικής ανταγωνιστικότητας
- Παύλος ντε Γκρες: Η ιθαγένεια είναι θέμα της κυβέρνησης, δεν μας αφορά – Περιμένουμε την απάντηση από το ΣτΕ
