ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη απογευματινές ώρες την Κυριακή ο Πλοίαρχος Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου στην Κάλυμνο, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διότι μετά από καταμέτρηση επιβατών κατά τον κατάπλου του πλοίου από τον λιμένα Μαστιχαρίου ν. Κω, διαπιστώθηκε ότι έφερε υπεράριθμους επιβάτες.
Συνολικά καταμετρήθηκαν εκατόν είκοσι εννέα (129) επιβάτες, αντί του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού των εκατόν εκατόν είκοσι τεσσάρων (124), βάσει του ισχύοντος Πρωτοκόλλου Γενικής Επιθεώρησης του πλοίου.
Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Από 1η Ιουλίου οι έξτρα χρεώσεις σε αγορές από Temu, Shein, Trendyol – Αναλυτικός οδηγός για την εφαρμογή τους
- Αποχώρησε από το Propeller Club o Κωστής Φραγκούλης μετά από μια επιτυχημένη 9ετή θητεία
- Πετρέλαιο: Σε μηνιαίες απώλειες πάνω από 20% ενόψει των συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν στο Κατάρ
- Αληγιζάκης (ΣΕΕΠΕ): Κοντά στα προ κρίσης επίπεδα οι τιμές των καυσίμων λόγω fuel pass
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.