ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από δώδεκα ημέρες νοσηλείας, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξήλθε σήμερα της μονάδας εντατικής θεραπείας και βρίσκεται, τώρα, σε δωμάτιο του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.
Όπως υπογραμμίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η υγεία του Καβαλιέρε παρουσιάζει βελτίωση, αν και δεν έχει γίνει αναφορά, ακόμη, σε ενδεχόμενη ημερομηνία για εξιτήριο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός πάσχει από χρόνια λευχαιμία –για την οποία υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία– ενώ οι γιατροί, παράλληλα, του χορηγούν αγωγή για την θεραπεία λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος.
Διαβάστε επίσης:
Σουδάν: Ο πρόεδρος της Αφρικανικής Ένωσης αναλαμβάνει να μεσολαβήσει για κατάπαυση του πυρός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Ο Νετανιάχου συμφώνησε να μην επιτεθεί σε ιρανικά ενεργειακά κοιτάσματα – Δεν θα αναπτύξουμε στρατιώτες στο Ιράν
- Τιμητική διάκριση στον Νικόλαο Δ. Πατέρα από το Propeller Club Πειραιά
- Ισραήλ: Χτυπήθηκε από πύραυλο το διυλιστήριο πετρελαίου στην Χάιφα
- Ανδρουλάκης: Η Ευρώπη έχει χρέος να πάρει πρωτοβουλίες σε διεθνές επίπεδο για την λήξει του πολέμου στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.