ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Νέες χαμηλότερες τιμές στο “Καλάθι του Νοικοκυριού” σε όλες τις αλυσίδες από σήμερα. Ο ανταγωνισμός λειτουργεί υπέρ των καταναλωτών, όσο και να φωνάζουν ορισμένοι. Είμαι υπερήφανος που με την πολιτική μας πετύχαμε τελικά χαμηλότερες τιμές από το 2019!».
Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης.
Επίσης, σε άλλη ανάρτησή του ο υπουργός σχολιάζει για την πορεία του πληθωρισμού τα εξής:
«Νέα βουτιά του πληθωρισμού στο 4,6% (σε ετήσια βάση) το Μάρτιο του 2023 από 6,1% το Φεβρουάριο. Πρόκειται για τη χαμηλότερη επίδοση εδώ και 18 μήνες, από τον Οκτώβριο του 2021.
Μείωση κατά -0,5% και στα τρόφιμα, τομέα στον οποίο εστιάζουμε τις προσπάθειές μας με το Καλάθι του Πάσχα, το market pass και τους αυστηρούς ελέγχους στην αγορά.
Παρά την μεμψιμοιρία, οι πρωτοβουλίες μας αποδίδουν καρπούς – αδιάψευστος μάρτυς οι αριθμοί.
Δέσμευση μας να εξακολουθούμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον ελληνικό λαό, που πιέζεται – όπως όμως συμβαίνει σε όλες τις χώρες της ΕΕ – από τον εισαγόμενο πληθωρισμό».
Διαβάστε επίσης
ΔΥΠΑ: Τη Μ. Τετάρτη ξεκινούν οι αιτήσεις για 3.000 θέσεις εργασίας, με επιδότηση έως 8.400 ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης κατά Ανδρουλάκη και Τσίπρα για τα δάνεια: «Εξωπραγματικές προτάσεις και προσπάθεια παραγραφής της ιστορίας»
- Η ανάπτυξη του online gaming στην Ελλάδα: Τεχνολογία, ψυχαγωγία και μια αγορά που αλλάζει
- ΔΑΑ: Πάνω από 30,5 εκατ. επιβάτες στο δεκάμηνο – Αύξηση 4,1% στην κίνηση
- Titan: Άλμα 42% στα καθαρά κέρδη, στα 242 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.