ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κατά τη συνεδρίασή της 31ης Μαρτίου 2023, αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει τον τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα στον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο, διακεκριμένη προσωπικότητα της Ελληνικής Ναυτιλιακής Κοινότητας, μετά από ομόφωνη απόφαση και εισήγηση του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών.
Με την απονομή της ύψιστης αυτής ακαδημαϊκής διάκρισης, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς τιμά την προσφορά του στην ανάπτυξη της Ελληνικής Ναυτιλίας, της Ελληνικής Οικονομίας αλλά και την προσφορά του στην κοινωνική ανάπτυξη της χώρας και σε τομείς όπως η παιδεία, η έρευνα και ο πολιτισμός.
Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί σε χρόνο που θα ανακοινωθεί.
Ο Θανάσης Μαρτίνος είναι γιος του Ιωάννη και της Αθηνάς Μαρτίνου και γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1950. Διευθύνει την ναυτιλιακή εταιρεία Eastern Mediterranean Maritime (EastMed), ενώ παράλληλα είναι πολιτικός διοικητής του Αγίους Όρους.
Διαβάστε επίσης
Τα «κλειδιά της πόλης του Λαυρίου» στον Θανάση και τη Μαρίνα Μαρτίνου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζωγράφου: Συνελήφθη ο 54χρονος για τις δολοφονίες της μητέρας και της αδελφής του
- Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών (EBA): Νέος πρόεδρος ο François-Louis Michaud
- Ιράν: Δεν έχουμε κάνει καμία άμεση επαφή με τις ΗΠΑ – Μιλά για «υπερβολικές και παράλογες απαιτήσεις»
- YES 2026: Αυτό το καλοκαίρι, η επιχειρηματικότητα γίνεται εμπειρία!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.